Back to All Events

Ruben Van Gucht - Sportman II

  • Café Cirque Polenplein 4 8800 Roeselare Belgium (map)

Elk nadeel heb z'n voordeel. Je mist 100% van de schoten die je niet neemt. Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest. (J. Cruijff)

Daar is ‘m, daar is ‘m! Moet er nog zand zijn? Gaaaaaan Jan, ze kunnen niet volgen! (R. De Saedeleer)

Tommeke, tommeke, tommeke, wat doe je nu? (M. Wuyts)

Onder druk wordt steenkool diamant. (T. Boonen)

Een kleine greep uit een rijk arsenaal. Gevleugelde woorden. Van waar komen ze? Hoe zijn ze ontstaan? Wie sprak ze uit? Wanneer, door wie, waarom? Sporten en sporters leveren een ongeziene bron van inspiratie op. De meest succesvolle sporters hebben vaak een unieke kijk op het leven.

In SPORTMAN II gaat Ruben Van Gucht op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis. Grappige, beklijvende, historische en inspirerende uitspraken. Aan de hand van legendarische oneliners vertelt Ruben Van Gucht het verhaal achter de quote, het verhaal van de persoon die ze uitsprak, het verhaal van wat de gevolgen ervan waren en vooral hoe die woorden een rol spelen in het leven van Ruben Van Gucht. Opnieuw geflankeerd door troubabroers Mathieu & Guillaume. Wie de eerste tournee van SPORTMAN bijwoonde, weet dat het een verrassende avond wordt.

SPORTMAN II is opnieuw een inkijk in het leven van Ruben Van Gucht, maar vooral een trip down memory lane, langsheen grote kampioenen met grote verhalen en kleine kampioenen met kleine anekdotes.

📅 20.02.2020
⏰ 20:00 tot 22:00
📍 Café Cirque, Polenplein 4, 8800 Roeselare
💸 €15
🎟 vanaf 15 oktober in Café Cirque 🎪
✉️ info@cafecirque.be

Earlier Event: October 12
Oorsprong // Ancient Greece